Vägen till Madagaskar är aldrig långt

Våra turer

Våra turer kan anpassas för att matcha din tid och din budget.
Det Parfymerade Norr Tür

Det Parfymerade Norr
– 7 Dagar –

Detta är en resa som kombinerar strandsemester och naturlivssafari på två av Madagaskars stora och utmärkande platser för biologisk mångfald, Montagne d’Ambre Nationalpark och Tsingy d’Ankarana. skog och vackra kustbyar.

Turen tar dig till den alltid lika gröna regnskogen i östra Madagaskar och du passerar den berömda nationalparken Andasibe. 

 

 

Combo öst-väst
– 11 Dagar –

I denna resa kommer ni att uppleva två intressanta områden som är fulla av kontraster: regnskogen i öst och det torra lövfällande området i mellanväst som är känt för sin unika Baobabskog.

 

Den västliga baobabsafarin fokuserar på två områden i Madagaskar, det centrala höglandet och mellanvästern. Du kommer att träffa på två av Madagaskars största stammar: Merina och Sakalava.

 

Off-the-beaten Track
– 11 Dagar –

Den djupa östern, där regnskogen möter oceanen. UNESCO världsarvret Masoala består av ekvatorial regnskog och tre marina parker som är det största skyddade området i Madagaskar.

 

Den stora sydliga resan
– 14 Dagar –

Den har turen är en ca 1200 km lång upptäcktsfärd, från det bergiga höglandet med dess röda lerjord och terrasserade risfält till regnskogen på östsluttningarna.